Popular

RUPA-RUPANYA USTAZ UBAIDILLAH SALAH SEORANG PEMINAT CAKOI PANTAI DALAM | KEDAI CAKOI & DONAT



4.47pm [13/01/2015]
Aku menerima mesej dari sahabat,
ajak minum kat kedai Cakoi tu.
ok tidak mengapa, alang-alang aku rasa perut kekosongan.
aku membalas jawapan baik untuk Ubai


5.40pm 
Tiba di kedai Cakoi & Donat
Usha cari mane Ubai... 
memang seperti biasa tiap-tiap hari orang akan beratur panjang, 
sebab dah lama popular
orang sanggup beratur, jadi nak kata sedap ke tidak tu terpulang kepada pembaca lah ye 


ini gelas minuman aku, ce teka air apa? huhu
aku jarang order air ni, tapi tetiba tadi terkeluar nak air milo plak.. 
belasah aje lah kan


aku order 1 je donat
sebab aku mlm ni ada plan nak g makan dengan somebody huhu.
(jangan fikir bukan-bukan ya)
saje nak sensasi hahaha


berselera betul ubai, licin dia makan. sedap la tu kan.. 

psst: aku yang kasi abis sebenarnya hehe,
sebab tu aku order 1 biji donat aje kikiki


sempat juga snap gambar Ubai, saje nak buat bukti hehehe

Order
Cakoi 2 pcs
Donat 2 pcs
Air Tea tarik
Air Milo

Total= RM4.60

Previous
Next Post »

nuffnang ads